torstai 17. tammikuuta 2013

Saunamökki

 Pihapiiriimme kuuluu myös pieni mökki ja maakellari. Molemmat ovat tällä hetkellä lähinnä ulkoromppeiden säilytyskäytössä, mutta mökin saunan lämmitämme viikonloppuisin. Vedet vedämme saunan pataan talosta ja sitten vaan pökköä pesään. Mukavan tunnelmallista varsinkin kovilla pakkasilla  :)
Saa nähdä unohtuuko pihasaunan lämmittäminen sitten kun kellarin sauna valmistuu..

6 kommenttia:

 1. Kiva kun laitoit kuvan pihasaunasta. Me haaveilemme pihasaunasta ja on kiva nähdä vähän vanhoja saunoja joista saa ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kiinnostaa! :) Tuossa meidän mökissähän on myös pieni tupa ja keittokomero, ihan kokonaan ei ole pelkkää saunaa. Saunaan kuljetaan mökin päädystä ulkokautta.

   Poista
 2. Ei missään nimessä kannata unohtaa pihasaunan lämmitystä! Vanhoissa pihasaunoissa saa aina paremmat löylyt kuin uusissa sanunoissa! Meilläkin isäni kotipaikalla vanha pihasauna ja voin kertoa että mikään ei vedä vertoja sen lempeille löylyille! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa meidän saunassakin tulee hyvät löylyt, varsinkin jos menee noin 60 asteen kieppeillä ja heittää paljon löylyä! Ainakin joulusaunana varmasti käytetään ;)

   Poista