tiistai 29. tammikuuta 2013

Perunakellari palasiksi

Kauan kauan sitten esittelin teille kellarin. Postauksessa vilahti myös perunakellari eli käytävä, josta johti ovet viiteen pieneen varastokoppiin. Osa komeroista oli varustettu kiinteillä perunalaareilla. Tuon kaltaiselle säilytystilalle ei kuitenkaan ollut tarvetta, joten tilasta suunniteltiin jotain muuta.
Pimeä pieni loukko.
Nyt käytävän päästä aukeaa hieman erilainen näkymä, vain yksi viidestä komerosta on tallella vasemmalla puolella pääovelta katsottuna. Pohjapiirrospostauksen kellarikerroskuvasta saa paremman käsityksen huoneen koosta. (Autotalli ja tämä lisähuone on merkitty TH-tunnuksin). 
Väliseinät moukaroitiin maan tasalle jo kesällä. Yksi ovenkarmi tönöttää orpona keskellä isoa huonetta, en kyllä tiedä miksi. Yllätyin, kuinka iso huoneesta loppujenlopuksi tulikaan.
Tällä hetkellä huoneessa on menossa oviaukkoprojekti. Seinään puhkaistaan autotalliin johtava oviaukko. Ensimmäisestä tiilikerroksesta on jo menty läpi ja vielä olisi toinen jäljellä. Uudesta tilasta tulee siis osa autotallia, meidän talon isännillä kun on aikamoiset intressit autotallihommia kohtaan. Pihaamme on suunniteltu ja jo piirrettykin erillinen uusi autotalli autojen säilytykseen, näissä tiloissa harjoitetaan sitten kaikkea muuta ''pajamaista'' toimintaa.
Voitte vaan kuvitella mikä pöly kellarissa leijaili urakan aikana. Punaista tiilipölyä on joka puolella ja paljon!
Huoneessa on vielä paljon tekemistä, mutta tavoitteena olisi saada kesällä valmista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti