sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vintti siistiksi

Meillä oli lauantaina melkoinen imuripäivä sillä puru- ja villapöllytyksen jäljiltä sivuvintti oli aivan karmeassa kunnossa. Purua oli joka puolella; lattialla, seinissä, kalusteiden päällä ja katossa. Hämähäkinseittiäkin oli kertynyt ihan mukavasti kymmenien vuosien ajalta.
Aluksi tyhjennettiinja imuroitiin oikeanpuolimmainen nurkka, jossa on hauska sisäikkuna meidän yläkertaan. Seuraavaksi puisteltiin tavarat yksitellen pölystä ja kannettiin ne sinne talteen. Tyhjennetyllä puolella oli paljon helpompi siivota järjestelmällisesti. Jokaikinen pinta ja nurkka imuroitiin lattiasta kattoon.
Nyt siellä onkin ihanan siistiä! Ajateltiin ensiki maalata ainakin isoimmat seinäpinnat, mutta sitten päätettiinkin, että peitetään karheat seinälaudat ohuilla kovalevyillä. Vintillä on nimittäin tulevaisuudessa tarkoitus säilyttää mm. talvivaatteita ja siksi olisikin kiva, etteivät vaatteet tarttuisi karheisiin seinäpintoihin tangoissa roikkuessaan.
Nyt ei ole vintilläkään enää kummitustalotunnelmaa :)

6 kommenttia:

 1. Vitsi, ootte olleet tosi ahkeria! Hienoa jälkeä on tullut (ja kiva myös seurata blogiasi ):D

  VastaaPoista
 2. Kummitustalo muuttui. Avaraa tilaa tuli. Tuo kovalevy, millainen levy on mielessä? Itselläkinki raakalautatila jota pähkäilen miten karheudet piiloon.

  Kiva blogi ja aktiivinen seuraaja olen. Ja ahkeria olette.

  t. Salla, Lappeenranta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mielessä ihan ohut kovalevy, sileällä valkoisella pinnalla.
   Kiitos kehuista ja kiva että on ahkeria seuraajia ;)

   Poista
 3. Mihin meni tuolit ja Luxorit? Tuliko nuo kaupantekijäisinä talon mukana?

  T. Salla, Lappeenranta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuli kaupantekijäisinä, ja tuossa on niistä vain kolmasosa. Kaikki säästetään toistaiseksi ja myöhemmin sitten katsotaan, mikä sopii sisustukseen!

   Poista