perjantai 5. lokakuuta 2012

Villaa vintille

Täällä ollaan oltu taas aika hiljaista bloggaajaa. Talolla on aherrettu viime viikkoina melko näkymättömien juttujen parissa ja nyt on taas yksi homma valmistunutkin. Vintille rakennettiin tuulenohjaimia levyillä ja kaiken kruunasi tänään lämmikkeeksi puhalletut ekovillat.
 Toiselle sivuvintille pääsee ylimmältä porrastasanteelta ja toiselle puolelle meidän yläkerrasta ja seinänaapureiden yläkerrasta.
Heti oven vasemmalta puolelta pääsee rappusia pitkin ihan ylös asti.
Siellä ollaankin jo aika korkealla. Remonttikoira on aina valppaana vahtimassa.
Ylävintti on tietystikin ihan kattotuolien tuntumassa. Portaiden ympärille rakennettiin levyistä laidat, jotta villa pysyy aisoissa.
Siellä sitä ekovillaa nyt sitten on lähes silmänkantamattomiin. Alle jätettiin osittain vanhat purut lisäeristeeksi ja päälle tuli noin 40cm paksuudelta keräyspaperista valmistettua tavaraa. Hiirillä ja muilla elukoilla kuulemma kuivuu suu puhallusvillan seassa, siksi niitä ei pitäisi meidän vintillä näkyä.

Nyt päästäänkin sitten siivoamaan vinttiä, siellä kun on muutama puru- ja villahippunen päässyt putoamaan lattialle. Samalla käydään läpi sinne säilöttyjä tavaroita ja saatetaan jopa vähän maalatakin.
Talon remonttireiskojen hommat jatkuu meidän alakerrassa pitkästä aikaa, luvassa on lattialämmityksen asennusta, jes!

2 kommenttia:

 1. Tuli lämmintä taloon.

  t. Salla, Lappeenranta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, nyt pitäisi tarjeta! kun patteritkin pauhaa lämpiminä!

   Poista