sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Liiteristä huoneeksi

Mainitsin joskus kellarista kuvia näyttäessäni, että nurkasta löytyy huone, joka on ahdettu täyteen lautoja, parketinpalasia ja roskaa. Huoneeseen oli muotoutunut pieni polku, jota pitkin pääsi pannuhuoneeseen, muutoin huoneen perukoilla ei oltu käyty kymmeniin vuosiin.
Pari viikkoa sitten pistettiin porukalla hihat heilumaan ja tyhjennettiin huonetta ensiksi puujätelavalle ja sen jälkeen ikkunan kautta tuttavien peräkärryihin polttopuuksi. Meille jäi ainoastaan pieni pino hellapuuksi kelpaavia puita, olihan meille tulossa aikamoinen läjä polttopuuta puunkaadoista.
Muutaman päivän armottoman pölyssä raatamisen jälkeen huone alkoi avartua. Puille oli rakennettu eri kokoisia looseja, joita oli ehkä ensimmäisen pinon verran täytetty siiististi, sen jälkeen kaikki oli vaan heitetty ovenraosta sisään. Voitte siis vain kuvitella millainen allergiapesäke huone olikaan, ihme, että ei löytynyt pikkueläinten raatoja tai muuta vastaavaa. Huoneen molemmat ikkunat olivat karmeiden hämähäkinseittien peitossa.
Nyt huone näyttää kutakuinkin tältä, nurkassa on enää pieni pino lautoja, mutta lattia on vielä puumoskan peitossa eli pahin pöllytys on vielä edessä. Aikamoinen muodonmuutos on kuitenkin jo tapahtunut :)

2 kommenttia:

  1. Mistä lie tänne löysin ja suu pyöreänä oon kattellu kuvia ja lukenu juttuja teidän uudesta kodista :) Jään ehdottomasti seuraamaan mikä upeus kaiken tuon alta kuoriutukaan. Tilaa teillä ainakin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa sekaan! :) Kiva kuulla, että kiinnostusta riittää :) Ja juu, tilaahan meiltä ei ainakaan puutu!

      Poista