torstai 9. toukokuuta 2013

Yläkerran kevätsiivous

Joskus aikoja sitten kirjoitin siitä, kuinka käytännöllisyys menee kauneuden edelle remontin keskellä asuttaessa. Vuosihan tässä onkin vierähtänyt epäesteettisessä ympäristössä, kunnes tänään päätin tehdä asialle jotain.
Helatorstai vierähtikin siis mukavasti yläkerran siivouksen, järjestelyn ja sisustamisen parissa. Muuttolaatikot ja ihmeviritelmät saivat kyytiä ja tilalle tuli jotain paljon viihtyisämpää.
Vaatehuoneeksi nimettyyn huoneeseen kannettiin entisen asuntomme sohva, joka on ollut vuoden verran säilytyksessä varastohuoneen nurkassa. Samaiseen vihertävään huoneeseen löysin muutamia 
punaisia juttuja, joiden avulla siitä tuli ihanan pirteä. Pienillä uudistuksilla sain vaatehuoneesta erittäin toimivan ja arjesta sujuvamman laittamalla mm. seinäkellon seinälle :D Muutama naulakin tuli mätkittyä seiniin, laukut roikkuu nyt yläilmoissa ja aurinkolasit nauloihin pingotetussa narussa.
Siivosin myös makkarin, johon saimme vähän aikaa sitten lahjoituksena uuden päiväpeiton vanhan koiran puhki pureskeleman tilalle. Peiton kuosista voi olla montaa mieltä ja en kyllä ikinä valitsisi tuollaista itse! Se on kuitenkin ihanan puhdas ja ennen kaikkea juurikin ehjä, enkä halua vielä laittaa vitivalkoista uutta peittoamme remontin keskelle. Tiikeriraidat saa siis kelvata! :)
 Miksenköhän keksinyt tehdä tätä päivän projektia aiemmin? Ehkä sitä on vaan kokoajan luullut, että kohta se alakerta valmistuu, ei kannata enää. Tai sitten sitä on vaan halunnut rypeä ärsyttävissä oloissa, jotta uusi asunto tuntuisi vieläkin paremmalta.. Nythän täältä ei edes halua muuttaa alakertaan, sen verran mukava tällä sohvalla on istuskella! :)

1 kommentti:

  1. No wau, onpa upean näköistä ja ihanan värikästä nykypäivän masentavassa musta-harmaa-valkea-beessi trendissä.
    Hieno puulattia ja vanhat komerot ovien Leea-salpoineen... kuolaten kadehdin:)

    Mira

    VastaaPoista