torstai 13. kesäkuuta 2013

Muuri ehjäksi

 Tässä viimeaikoina on valmistunut yhtä sun toista projektia. Yksi niistä projekteista oli vessan ja keittiön välisen seinän rakentaminen. 
Kyseinen seinä on siis muurin vieressä. Muuri oli kuitenkin aika pahasti lohkeillut laidasta ja siitä murtui paloja yhtä helposti kuin näkkileivästä. Tässä kuvassa näkyy myös kuinka törkyinen muuri oli monien vuosien jäljiltä.
Nakerreltiin reunasta irtoavat palaset pois taltan ja vasaran avulla.
Muurin reunan siistimisen jälkeen kipsilevy laitettiin paikoilleen mahdollisimman lähelle muurin reunaa. Levyn ja muurin väliin jäänyt railo muurattiin umpeen laastilla ja viimeisteltiin pakkelilla.
Tässä vielä kokonaiskuvaa keittiön nurkkauksesta. Pesin muurin maalarinpesulla pariin kertaan ja aikamoinen määrä siitä lähtikin likaa! Kokoajan sain olla vaihtamssa pesuvettä, hinkkasinhan pois kuudenkymmenen vuoden paistorasvat.. Puuhellahan siis on ja tulee olemaan tuon räppänän alla.
Tänään sitten maalasin koko hökötyksen kahteen kertaan pohjamaalilla sekä kertaalleen pintamaalilla ja voi vitsit miten hienoa tuli! Alhaalla nurkassa ei ole kuin yksi maalikerros, se jää nimittäin keittiönkaappien taakse piiloon.
Tässä kuvassa näkyy kispilevyn ja muurin raja, uskomattoman hyvin häivytetty :)
Seinistä ja muurista jää näkyviin vain yläosat ja siksi keskityinkin maalaamaan ne peittävämmin. Alakaapit, puuhella, huuva ja välitilan laatat tulevat peittämään niin ison osan seinästä, että vain pieni osa jää oikeasti näkyviin.

Taas yksi vaikeampi homma hoidossa, tämähän alkaa pikkuhiljaa valmistua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti