perjantai 23. maaliskuuta 2012

Auki revittyä

Muistatte ehkä nämä kuvat? Kyseessä on meidän alakerran eteinen, se, josta pääsee vessaan työhuoneeseen, olkkariin ja keittiöön. Käytävän päässä oli muutettaessa iso vaatehuone, johon pääsi osittain myös olkkarin puolelta.
..Vaan eipä olekaan enää. Vaatehuone lähti kävelemään ja tilalla on jo nyt aika paljon avarampi eteinen. Aukirevityt seinät tullaan vielä kaatamaan tuosta ympäriltä, sitten onkin olohuone ja keittiö yhdessä tilassa. Suurinpiirtein poistetun vaatehuoneen kohdalle tulee sitten joskus ruokapöytä tuoleineen. Myös lattiat on aukaistu, levyjen ja lautojen alta paljastui kasoittain sanomalehtiä ja sahanpurua. Purut ovat painuneet sen verran, että niitä täytyy lisätä hyvän eristyksen aikaansaamikseksi. Keittiön puolelle lisätäytettä saatiinkin jo kaadettavan seinän välistä.

Vessan kalusteita purettaessa huomattiin, että yksi altaan putkista tihkui hieman ja jouduttiinkin sulkemaan vesihana. Nyt ei sitten otetakaan vettä mistään, ennen kuin putkimies pääsee käväisemään.
 Pihalle ilmestyi eilen kierrätyspuuta materiaalinaan käyttävän firman lava, joka pitäisi viikon sisällä täyttää kaikella purkupuulla.Viikonloppuna jatketaan siis purkuhommilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti