perjantai 8. marraskuuta 2013

Näpertelyä

Viime aikoina remonttihommat ovat olleet melkoista näpertelyä. Listoitusta ja korjausmaalausta pikkupensselillä sieltä täältä, ehkä vähän akryylimassaa rakosiin. Keittiöstä ja makuuhuoneesta puuttuu kokonaan leveät kattolistat ja pari listanpätkää ovien ympäriltä. Muutoin ollaan jo voiton puolella.
Ovien karmit saatiin myös maalattua, lisää niistä myöhemmin. Eri paksuisten listojen kanssa on pitänyt tehdä jos jonkinlaisia viritelmiä, eikä kompromisseilta olla vältytty tässäkään vaiheessa remonttia. Vanhan talon ja ei niin suorien seinien piikkiin sanon minä!

Ps. Muistakaa liittyä koti nro 11 -blogin lukijoiksi, siellä jatketaan sisustusjuttujen kanssa! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan viimeisteltyä, kun kaikki raot on listoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sen kyllä todellakin huomaa, ei häiritse enää niin paljon! :)

   Poista
 2. Kaunis sävy seinissä, mikä se mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olikin varsin onnistunut valinta! Sävyt ovat samasta Teknoksen väriliuskasta, valkoinen NCS S 0500N ja vaaleanharmaa NCS S 1500N. http://talonroyksitoista.blogspot.fi/2013/04/varivalikointia.html tässä linkki postaukseen, jossa kerron, kuinka päädyin juurikin noihin sävyihin :)

   Poista
  2. tse puolestani ihastelen upean väristä lattiaanne!
   Miten on kestänyt käytännössä? Onko herkkä kosteudelle? Naarmuuntumaan? Tuleeko pahoja kuoppia, jos jotain painavaa tippuu? T. 2 kpl 30 kiloisia koiria omistava harmaa-valkoisesta hullaantunut sisustaja :)

   Poista