maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ruskeita seiniä

 Tilat täällä meillä alkavat käydä melkoisen ruskeiksi uusista seinäpinnoista johtuen..
Keittiön ja olkkarin seinien levytykset ovat valmiit.
Eteisen päätyseinään suunnittelin aikoinaan lokeroa ja tässä se nyt on lähes valmiina! Ihan hyvän näköinen tuli, vaikka kipsilevyt ovatkin hieman murtuneet paikoittain. Luulenpa, että pakkelin ja maalin kanssa tästä tulee vielä hieno :) 

Lokeroseinäke rakennettiin siis siksi, että lattialämmityksen jakotukki, yläkertaan johtavat patteriputket ja seinälokeron valojen pistorasia saataisiin piiloon. Sinnehän ne katosivatkin, ja vaikka päällä on nyt levyt, pääsee seinän alaosaan piilotettuihin juttuihin käsiksi tarkastusluukun kautta tarvittaessa. Kyseessä on siis kipsilevyvalmistajan hiussaumaluukku, joka naamioidaan seinään sopivaksi paklaamalla ja maalaamalla. Luukku aukeaa push-up -tyyliin, eli painetaan vaan vasemmasta ylä ja alakulmasta. Aluksi meinattiin askarrella jokin luukku omin käsin, mutta onhan tuollainen valmis kapistus vaan aika paljon jämptimpi ja toimivampi.

Työhuoneen kaksi seinää on vielä levyttämättä, mutta se jos joku on enää pikkuhomma tässä seinäurakassa. Nyt sitten vaan paklataan ja hiotaan kätemme kipeiksi, jospa sitä kohta päästäisiin maalaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti