perjantai 28. joulukuuta 2012

Pohjapiirrokset: kellari ja keskikerros

Vihdoin ja viimein saan näyttää teille talon pohjapiirrokset. Talomme on rakennettu 50-luvulla ja siksi olemassa ei ole ollut kunnon piirustuksia, ainoastaan sinne päin tehtyjä suunnitelmia. Talosta piirrettiin nyt siis uudet kuvat, joissa näkyy tulossa olevat tai jo tehdyt muutokset seinänkaatojen yms. osalta. Yläkerran piirrokset puuttuvat vielä, ne näette sitten myöhemmin.

Kellarissa meillä tulee olemaan siis autotalli lisätyöhuoneineen, musiikki- ja viihdehuoneeksi nimetty monitoimihuone, pannuhuone, sauna ja pukuhuone, hillokellari portaikon alla, leivinuunilla varustettu kodinhoitohuone / pyykkitupa ja varastotila. Nämä tilat ovat siis yhteiskäytössä seinänaapureiden kanssa.
Portaikko jakaa keskikerroksen kahtia meille ja naapureille. Ulko-ovelta eli tästä vinkkelistä katsottuna meidän puoli on oikealla. Alakerrassa meillä on siis eteinen, työhuone/makuuhuone, olohuone, ruokailutila, keittiö ja wc. Suurinpiirtein 60 neliötä näin nopeasti arvioituna. Tässä meidän alakerrassa on tapahtunut viime aikojen remontoinnit ja siellä jatketaan edelleen, kunnes tulee valmista.

 Naapureilla on keskikerroksessa samat huoneet, mutta hiukan eri koossa kuin meillä. Heidän puoltaan ei ole vielä remontoitu, ainoastaan purkuhommia on tehty.

Toivottavasti piirrokset auttavat hahmottamaan talomme paremmin.

5 kommenttia:

 1. Hei! Kiva löytää rintamamiestaloblogi! Meilläkin remppa edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa sekaan! :) EI meilläkään vielä pitkään aikaan ole valmista.. :D

   Poista
 2. Tsemppiä remontin kanssa! Meillä lähes 2 vuotta kestänyt perusteellinen rintamamiestalon remppa tuli juuri sopivasti valmiiksi ennen joulua. Aikansa se otti, mutta lopputulos on mieleinen, kun itse teki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea ''uudesta'' kodista! Meillä ei taideta ihan kahden vuoden sisällä saada valmista, vuodessa ei ole vielä valmistunut yhtään osaa sisätilasta, vaikka kaikenlaista ollaankin ahkerasti tehty. Kaikki kuitenkin aikanaan, eipähän tarvitse heti olla repimässä esimerkiksi lattioita uudelleen auki :)

   Poista
 3. Heip!
  Kyselisin hintahaarukkaa nuille kuville. Ostettiin -80luvun talo ja kaupungilta eikä mistään löydy talon piirrustuksia. Mikä insinööri teille nuo piirsi?
  Tänks =)

  VastaaPoista