torstai 29. marraskuuta 2012

Laminaattia vaille valmis

Nyt on alakerran lattia laminaattia vaille valmis! Lattialämmitys peitettiin pontillisilla 22mm paksuilla lastulevyillä, jotka painoivat ihan liikaa (noin 30kg kpl). Levyt pilkottiin käsisirkkelillä ja asennusvaiheessa väliin tursotettiin puuliimaa. Lopuksi levyt ruuvattiin vielä lattiaan kiinni, toivottavasti ei osunut vesiputkiin.. :D Pitkästä aikaa siistiä sisähommaa, nyt on purut nimittäin visusti piilossa!
Näkymä keittiöstä olkkariin, tila alkaa hahmottua suuremmaksi, kuin aikaisemmissa vaiheissa tuntui :)
Ja näkymä olkkarin nurkasta keittiön nurkkaan
Olkkari rajautuu eteisestä mukavasti pienen seinänpätkän avulla.
Keittiön nurkkaus ja muuri.
Työhuone vasemmalla, olohuone oikealla. Työhuoneen oviaukon ja ulko-oven vieressä on komero.
Työhuoneen ovensuusta.
Vessa, josta näkyy vielä läpi keittiön nurkkaukseen.

Ette uskokaan, kuinka hienoa oli imuroida tuolla ensimmäistä kertaa! Pestiin purun peittämät ikkunatkin kirkkaiksi, että muuttovaiheessa on edes vähän valoisampaa ;) Nyt päästäänkin sitten seinäkoolausten, sähköjen ja levytysten kimppuun. Tekemistä riittää, mutta ollaan me jo aika pitkällä..

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Hatunnosto teille kyllä kun jaksatte noin paljon nähdä vaivaa kodin eteen, itsekin tahtoisin vanhan talon, mutta olen niin saamaton, että ennemmin ostan uuden, mikä näyttää vanhalta :D

  Ihana blogi sinulla, käyn päivittäin katsomassa josko olisi uusia postauksia tullut ja aina odotan innolla :) Kiitos että jaksat tänne kirjotella!

  Sellainen kysymys olisi, että saisiko tänne mahdollisesti pohjapiirustusta talostanne, olisi helpompi nähdä mikä on missäkin? :)

  Kiitos vielä blogista ja ihanaa joulunodotusta teille! <3

  t. Hanna

  VastaaPoista
 2. Tätä taloprojektia on niin hauska seurata! :)

  VastaaPoista