lauantai 11. helmikuuta 2012

Talomaistiaisia

Päästiin eilen käymään talolla ensimmäistä kertaa kaupanteon jälkeen. Asuntonäytöstä oli ehtinyt vierähtää jo tovi ja voi kuinka sitä tilaa olikin enemmän, kuin muistettiin.

Edellisellä asukkaalla on kalusteita vielä siellä sun täällä, vaikka asuukin enää vain yhdessä huoneistoista. Nappasin tänne muutaman kuvan meidän yläkerrasta, jossa ei ole säästelty värikarttaa. On oranssia, punaista, ruskeaa, vihreää, keltaista, sinistä ja ripaus turkoosiakin. Alakerran puolella värit ovat hillitympiä, seasta löytyy jopa muutama kermanvaaleakin seinä. Yläkerrassa on alakerran kovalevyn sijaan myrkynvihreäksi ja punaiseksi maalattua lautalattiaa, niihin me kyllä suditaan uusi raikas maali pintaan.

Tekemistä riittää, mutta jonain päivänä meillä on hurjan hienot oltavat!

4 kommenttia:

 1. Voi hitsi, kovasti onnea uudesta kodista! :) Siirryn nyt vanhasta blogistas seuraamaan tännekin.. Vanhan talon osto ja remontointi kuuluu myös mun haaveisiin, joten kiva seurailla miten se teiltä onnistuu! Toivotaan ettei mulle ihan vielä iske ihan pakottava talo-/remppakuume tän blogin myötä :D Kovasti näyttää teillä ainaki rempattavaa olevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti! Me ei oikein itekään vielä tiedetä mitä kaikkea projekti tuo tullessaan, mutta innokkaita ollaan ainakin toistaiseksi! :) Varmasti tulee myös niitä hetkiä kun mikään ei tunnu edistyvän ja jokapaikassa on hillitön kaaos :D Tervetuloa mukaan seurailemaan!

   Poista
 2. Onnittelut uudesta kodista! ja tsemppiä projektiin :) mielenkiinnolla jään ootteleen tulevaa.

  VastaaPoista